SSL/HTTPS

Comodo Essential

Ez az SSL tanúsítvány azon projekteknél használandó, ahol a hangsúly a tanúsítvány megszerzésének gyorsaságán, a bebiztosítás hatékonyságán és az előnyös áron van. Alkalmazása szinte minden SSL kommunikációt igénylő területen van, főleg az intranetes felhasználásnál, belső rendszereknél vagy kisebb webes projekteknél, ahol nem igényelt a vállalat ellenőrzése és a magasabb szintű bebiztosítás.

Comodo Essential Wildcard

The EssentialSSL Wildcard certificate is a great value for small and medium-sized businesses. Because it's a wildcard certificate, you can quickly and easily secure an unlimited number of sub-domains of the same domain name. For example, an EssentialSSL Wildcard certificate issued to yourdomain.com is valid for www.yourdomain.com, secure.yourdomain.com, mail.yourdomain.com, etc. This certificate can be issued within 15 minutes and, like all SSL solutions from Namecheap, it provides the encryption and validation that build customer trust in your business.
* Great for E-commerce, corporate, NGO, or governmental websites
* Domain Validation
* Wildcard
* Encryption (up to 256-bit)

Comodo Instant

InstantSSL is an affordable professional-level certificate. It verifies the company behind the website as well as domain name, making it suitable for business sites that collect sensitive customer data. This full business-validated certificate provides improved credibility and consumer trust, and carries a $50,000 warranty. The InstantSSL certificate comes with a FREE site seal and may take up to two business days to issue.
- Great for E-commerce, corporate, NGO, or governmental websites
- Organization Validation
- Single Domain
- Encryption (up to 256-bit)

GeoTrust QuickSSL Premium

A GeoTrust tanúsítvány hatóság árban legelérhetőbb SSL tanúsítványa, mely a domain ellenőrzésnek köszönhetően nagyon gyors kiállítást és szerverre való telepítést kínál. "Low authenticated", vagyis alacsony hitelesítésű tanúsítvány, ami azt jelenti, hogy a domainen kívül semmi másról nem tárol információt.
Ez az SSL tanúsítvány azon projekteknél használandó, ahol a hangsúly a tanúsítvány megszerzésének gyorsaságán van. Alkalmazása főleg az intranetes megoldások, belső szerverek vagy kisebb webes projektek terén van, ahol nem szükséges a vállalat ellenőrzése, mely számára az SSL tanúsítvány ki van állítva.

GeoTrust True BusinessID

A GeoTrust vállalat legkelendőbb SSL tanúsítványa, mely SAN/UC támogatást biztosít akár 25 domain bebiztosításával, a vállalat teljes körű ellenőrzésével, mely számára a tanúsítvány ki van állítva és a licencének köszönhetően korlátlan számú szerveren lehet használni.
A GeoTrust True BusinessID tanúsítványt szinte minden SSL kommunikációt igénylő területen használják - kereskedelmi, céges vagy nyilvános webes projektek. E tanúsítvány ajánlott a Microsoft Exchange postai szerveren való használatra is.

Positive SSL

Ez az SSL tanúsítvány azon projekteknél használandó, ahol a hangsúly a tanúsítvány megszerzésének gyorsaságán, a bebiztosítás hatékonyságán és az előnyös áron van. Alkalmazása szinte minden SSL kommunikációt igénylő területen van, főleg az intranetes felhasználásnál, belső rendszereknél vagy kisebb webes projekteknél, ahol nem igényelt a vállalat ellenőrzése és a magasabb szintű bebiztosítás.

RapidSSL

Ez az SSL tanúsítvány azon projekteknél használandó, ahol a hangsúly a tanúsítvány megszerzésének gyorsaságán, a bebiztosítás hatékonyságán és az előnyös áron van. Alkalmazása szinte minden SSL kommunikációt igénylő területen van, főleg az intranetes felhasználásnál, belső rendszereknél vagy kisebb webes projekteknél, ahol nem igényelt a vállalat ellenőrzése, mely számára az SSL tanúsítvány ki lett állítva.

RapidSSL Wildcard

Egyértelműen árban a legelérhetőbb rendkívül sokoldalú SSL tanúsítvány, mely nemcsak a fődomaint biztosítja be, hanem elsősorban az összes aldomainjét. A RapidSSL Wildcard tanúsítványnál a fődomain neve előtt egy csillag található (pl. *.sslmarket.hu) és innen ered a "csillagos" megnevezése.
Ezen SSL tanúsítvány alkalmazást nyer abban az esetben, ha több más-más szerveren elhelyezkedő aldomaint kell bebiztosítani egy tanúsítvánnyal. Nagyon nagy előnye a gyors kiállítás, mely akár pár perc alatt is végbe mehet.

Powered by WHMCompleteSolution