Cloud Backup
Fontos adatai mindig legyenek biztonságban!
  • FTP/FTPS/SFTP/SCP elérés
  • HTTPS/WebDAV elérés
  • Samba/CIFS elérés
  • Snapshot lehetőség
  • Csatlakoztatás hálózati meghajtóként

Maximális szerver rendelkezésre állás

Szerver rendelkezésre állás kritikus valamennyi vállalkozás számára! A fájl és adatbázis szerverek, az e-mail és web szerverek nélkülözhetetlen részei a legtöbb üzleti folyamatnak, és a leállások közvetlenül is negatív hatással vannak a termelékenységre, az értékesítésre, az alkalmazottak és az ügyfelek elégedettségére. Ezért is ennyire fontos számunkra a maximális rendelkezésre állás biztosítása - szeretnénk, hogy erről Ön is meggyőződjön!

Szolgáltatásaink hivatalos minimum rendelkezésre állása 99%, de célunk (természetesen) a 100% biztosítása!

Világraszóló hálózat

Szolgáltatásainkat több, egymástól fizikailag eltérő helyről biztosítjuk. Vannak szervereink Magyarországon, Franciaországban és Németországban is, ezáltal a célpiacnak jobban megfelelő infrastruktúrával tudjuk üzemeltetni alkalmazásait.

Ügyfeleink sikere a mi sikerünk is, ezért, mint felelős hosting szolgáltató folyamatosan próbáljuk segíteni Partnereinket. Internetes cég lévén legbiztosabb az emailes support, de állunk rendelkezésükre chaten vagy telefonon is.

Biztonság mindenek felett

Szeretünk nyugodtan aludni... így csakis a legjobb és legbiztosabb megoldásokat alkalmazzuk - folyamatos, 365/7/24 monitoring rendszerünk és DDoS védelmünk minden nap bizonyítja hatékonyságát.

Ügyfeleink munkáját segíteni tudjuk SSL tanúsítványokkal, VPN, tűzfal és egyéb hálózati megoldásokkal, vagy akár céges/ipari biztonsági megoldásokkal is.

Válassza ki a tökéletes szintet az Ön számára!

Powered by WHMCompleteSolution